Stages op mbo en hbo niveau mogelijk!

Vanuit het middelbaar of hoger beroepsonderwijs behoort stage binnen Stichting Oase tot de mogelijkheden. Volg je een mbo opleiding met voorkeur sociaal pedagogisch werk of hbo sociaal pedagogische hulp, social work, creatieve therapie, pedagogiek e.d. en wil je activiteiten begeleiden voor mensen met een beperking, dan is Stichting Oase op zoek naar jou.

De begeleiding wordt op de werkvloer ingevuld door professionals, vrijwilligers en stagiaires. Je kunt je leerdoelen vormgeven, je competenties behalen en je krijgt hiervoor ook een stagevergoeding CAO gehandicaptenzorg. Het is een afwisselende job waarbij je eigen inbreng telt. Ook worden activiteiten bedacht en vorm gegeven door stagiaires.

Heb je interesse of vragen neem dan gerust contact op met Sylvie Degens via 045-5280280 of stuur een e-mail aan s.degens@stichtingoase.com.