Begeleiding in groepsverband

Aanbod
De begeleiding in groepsverband wordt in groepen aangeboden in onze activiteitencentra. Het doel van deze activiteiten is het bevorderen en / of in stand houden van vaardigheden en zelfredzaamheid. Mensen met een handicap, chronische of psychiatrische ziekte, die niet meer kunnen deelnemen aan het reguliere arbeidsproces, kunnen een beroep doen op ons activiteitenaanbod. Het CIZ of de gemeente waarin je woont beoordeelt hoeveel dagdelen je aan het activiteitenprogramma kunt deelnemen. Het creëren van een duidelijk ingevuld weekprogramma, is erg belangrijk voor het behouden van je sociale netwerk, het hebben van een zinvolle dagbesteding en het creëeren van structuur.

Contact
Mocht je geïnteresseerd zijn in de groepsbegeleiding van Stichting Oase, dan kun je contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

T.a.v. Claudia Pölz
6431XL Hoensbroek